Webshops


logorugzakcenter

Onderdeel van Coolblue.nl. Inmiddels leveren ze producten in de Benelux via ruim 323 gespecialiseerde webshops en 7 fysieke winkels. Een aanpak waarmee ze al wat jaren heel hard groeien in Nederland en België.

Marington logo

Zoek jij een nieuwe tas online? Marington is de webshop voor tassen. Je vindt bij hun een uitgebreid assortiment leuke tassen, zoals laptoptassen, damestassen, schoudertassen, schooltassen en meer. Met allerlei populaire merk tassen als Burkely en DSTRCT en opkomende merken als Laauw en MicMacBags kun je altijd bij hun terecht.

little_green_bag

 

The Little Green Bag is het shopadres voor al je trendy tassen, sieraden en accessoires van topmerken. Hier vind je de volledige collectie tassen van Cowboysbag en de stijlvolle tassen van Smaak.

 

sarenza-logoSarenza werd in 2005 in Frankrijk opgericht. Intussen zijn ze uitgegroeid tot de nummer 1 online schoenenwinkel in Frankrijk en hebben ze verschillende sites over heel Europa: Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje en natuurlijk Nederland. Daarnaast hebben ze een tassencollectie bestaande uit meer dan 110 merken!

bollogo

Ruim 9 miljoen artikelen bij bol.com, van boeken en tablets tot beauty en rugzakken. Veelal snel en vanaf 20,- gratis verzonden!

boohoo NL Logo 120x60

Ook van Boohoo.com bieden wij een selectie rugtassen aan op de website. Boohoo.com is een van de grootste Britse online modewinkels en is hard op weg om een van de snelst groeiende internationale webwinkels te worden.